Steun EcoRevolte en bestel een Eco pakket voor maar 10€

5 kg biologisch groente- en fruit gered van verspilling

Nieuwe Eco Berichten: jouw feedback is belangrijk

Laten we samen kennis uitwisselen

EcoRevolte is opgericht in 2014 uit respect voor moeder aarde. De missie van EcoRevolte is het streven naar een beter leven waar geluk, samenzijn en duurzaamheid hand in hand gaan. Voedselverspilling van biologisch fruit en groenten is onze grote uitdaging.

Via EcoRevolte kun je biologisch fruit en groenten eten voor een vriendelijk bedrag en bestrijd je onnodige vernietiging van groente en fruit!

Eco Pakket

Bestel jouw Eco pakket van 5 tot 6 kg biologisch/gered fruit en groenten voor 10€ via ecorevolte.org. Elke donderdag kunnen de pakketten opgehaald worden bij een van onze afgiftepunten in Den Haag of in de regio Pijnacker, Delft, Leiden en in de Bollenstreek.

Onze coöperatie is volledig afhankelijk van de inzet en samenwerking van vrijwilligers. Wij verwelkomen regelmatig nieuwe mensen (met passie voor duurzaam leven die zich willen inzetten voor EcoRevolte) en ruilen graag fruit en groente voor inzet.

Community Netwerk

EcoRevolte heeft een groot sociaal netwerk van verschillende mooie initiatieven zodat al het uitval van groente en fruit een bestemming krijgt.

Zo wordt door EcoRevolte groente en fruit afval gebracht naar verschillende initiatieven zoals de voedselbank, fruitsnacks op scholen, vrijwilligers (incl statushouders), educatieve duurzaamheids projecten op scholen, pop up restaurants voor mensen in nood.

Opbrengst gaat naar voedsel educatie

Naast de distributie van gered groenten en fruit streeft EcoRevolte naar meer voedseleducatie voor volwassenen en kinderen.

EcoRevolte wil eerlijke informatie verspreiden over wat er echt gebeurd op onze aarde met betrekking tot voeding, voedselproductie, voedselverspilling en nog het belangrijkste: voedselvernietiging.

Het is mogelijk voor EcoRevolte om onze opbrengsten te gebruiken voor educatieve programma’s om mensen te informeren. Wij organiseren op dit moment onder andere kook workshops, geven presentaties op scholen en zijn aanwezig op duurzame fairs.

Het is tijd voor verandering, wijzer te worden en de vernietiging van onze prachtige planeet een halt toe te roepen. Samen in harmonie, zonder ons afhankelijk op te stellen van de grote economische bolwerken om beslissingen voor ons te maken. Als onafhankelijke individuen kunnen we samen komen en deze bolwerken overtreffen.

Facebook Feed