Steun EcoRevolte en bestel een Eco pakket voor maar 10€

5 kg biologisch groente- en fruit gered van verspilling

Nieuwe Eco Berichten: jouw feedback is belangrijk

Laten we samen kennis uitwisselen

Help Ons!

EcoRevolte is een burgerparticipatie en wordt enkel met vrijwilligers gewerkt. Als we meer vrijwilligers hebben kunnen we hopelijk ook meer efficiënt gaan werken.

We streven ernaar om u te voorzien van de beste biologische producten die mogelijk zijn, maar aangezien onze basisproducten ‘geredde’ groenten en fruit zijn, is dat niet makkelijk. We zijn ons ervan bewust dat sommige groente en fruit nog maar een dag of twee houdbaar zijn, daarom vragen we onze vrijwilligers om ze goed te checken en snel te verwerken. In de toekomst willen we ook het aandeel van ‘grensgevallen van groente en fruit’ in onze dozen verminderen.

Hoe Kun Je Helpen?

Wordt vrijwilliger bij ons! Hieronder kun je een of meer activiteiten kiezen waarmee je kunt helpen!

Help ons met het selecteren van producten. Iedere woensdag bezoeken we onze partners bij ABC Westland in om producten te selecteren en uit te zoeken.

Help ons bij het samenstellen en distribueren van de dozen. Elke donderdag vullen wij de dozen met de geselecteerde producten en distribueren ze naar de pickup points. Dat doen we vanuit de gebouwen van Coöperatief Eigenwijzer in Den Haag.

Help met vervoer. Het liefste zoeken we iemand die vanaf het centraal punt dozen kan vervoeren naar de distributiepunten in de buurt. Dit helpt ons enorm om alle dozen te verwerken. Als je vrij bent op donderdag tussen 11.00 en 14.00, en een auto hebt, laat ons dan ajb weten als je wilt helpen met het vervoer van de dozen naar je pickup point.

Wordt een pickup point. Kom bij ons team van ambassadeurs en open je deur om pickup point te worden.

Voor je deelname ontvang je een gratis doos met biologische groente en fruit! Schrijf je hier in!

Verder kun je ook:

Ons helpen onze missie en visie verder te verspreiden. Steun ons op social media en promoot onze website. Praat over de producten die je elke week ontvangt en deel recepten en tips voor bereiding

Vul de website teksten aan.

Denk mee. Welke toekomst zie je voor EcoRevolte, wat wil je terugvinden in de doos. Hoe kunnen we verbeteren? Laat het ons weten!

Organiseer Workshops. Ben je een kok, een tuinier, een coach van welke soort dan ook, een sporttrainer? … Wil je je kennis delen met mensen? Stel een workshop voor, wij hebben de mogelijkheden om hem te geven!

Wij geloven dat voedsel onze eerste medicijn is en ook een sterke sociale binder kan zijn. Goed eten houdt mensen in goede fysieke en geestelijke gezondheid en zorgt voor gelukkige mensen.

Het inspireert tot gastvrijheid en slecht grenzen.

Als je bij ons aanmeldt als vrijwilliger neem je deel aan een team van geweldige mensen van verschillende leeftijden en culturen. Geïnteresseerd? Stuur ons een email op info@ecorevolte.org of vul het formulier beneden in!

Geïnteresseerd??

3 + 0 = ?

Facebook Feed